Selecteer een pagina

AGENDA

 

TRANSFORMATIE WANDELCLASS | Inspiratie en verdieping | Tweewekelijks

Een wandeling in de natuur én een inspirerende verdieping over transformatieprocessen tegelijk. Dat is de Wandelclass. De natuur is een prachtige inspiratiebron en spiegel: zij laat direct zien dat alles continu en vanzelf transformeert. Pionieren, transformatie begeleiden gaat precies daarover. Leren zien wat zich al als vanzelf ontvouwt en wanneer het juiste moment is om een zetje te geven of een steuntje in de rug. Tijdens de wandelingen vertel ik over het waarnemen van dit proces in jezelf en in (project) teams. En over hoe je hierin (niet) kunt handelen.

Ik vind het belangrijk dat kennis over hoe transformatie en verandering echt werkt, toegankelijk is. Dat de natuurlijke kant van transformatie belicht wordt. De wandelclass is voor mij ook een manier om te laten zien dat we bij de huidige vragen in werk en samenleving veel kennis kunnen benutten die direct in de natuur aanwezig is.

Thema’s die dit najaar aan bod komen, zijn:  moed en (niet) handelen, kijken en waarnemen van transformatie op verschillende lagen in de dynamiek, creativiteit in teams vanuit bewust benutten van talent, transformatie in onze huidige samenleving.

Niks heerlijker dan het bos, ontmoetingen en een prachtig gespreksonderwerp.

Voor wie

Voor iedereen die nieuwsgierig is en een vraag heeft over transformatie. We wandelen met maximaal zes personen per keer. Je persoonlijke vraag is input voor de inhoud van de wandeling. Mocht je liever een één op één wandelgesprek plannen, laat het me dan weten.

Praktisch

Data:

11  oktober (vol). Thema: het nut(teloze) van omvallen

18 oktober (vanaf 15 uur). Thema: eigen waarde beleven

8 en 22 november: Thema: staan in storm

6 december, thema:  Vrij zicht.

Ineens is het zover. De bomen hebben hun blad laten vallen. De winter gaat beginnen. Een tijd van vergezichten. Vrij zicht. 

Ken jij die momenten dat iets ineens kraakhelder is? Het gevoel dat je door de dingen heen kan kijken? In werk en leven zijn dat vaak richtinggevende momenten. Dat je jezelf in al je kwetsbaarheid en kracht volledig herkent. Dat je alle risico ziet en alle kansen in je werk of een project. 

Dwars door alles heen kunnen kijken, terug kunnen blikken én vooruit.

Dit eerlijke kijken naar wat in essentie stevig aanwezig is, dat toont de winter. Het is de basis voor échte verandering. Nu de winter eraan komt, is dit eerlijke kijken het thema voor 6 december. Vrij zicht.

 20 december: thema wordt een aantal dagen van tevoren bekend gemaakt.

 

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Locatie: De Kaapse Bossen, Doorn

Bijdrage: € 20,- Excl. BTW

Aanmelden: mail of bel s.pepping@hartgroeien.nl, 06 410 33 704

 

 

 

ONTDEK WAT KLOPT | Dagprogramma 10.00 - 17.00 uur
Ontdek wat klopt voor jou.

Ontdek wat klopt is een programma voor mensen die weten dat ze nu niet op de juiste plek, in de juiste rol, of aan de verkeerde opdracht werken.Of misschien simpelweg op de verkeerde manier. Je mist impact, energie en voldoening. En je weet dat het anders kan. In dit dagprogramma werk ik met jou individueel. We kijken verder dan je talenten en vaardigheden naar wie je werkelijk bent en wat vanuit jouw bezieling en betekenis #doenwatklopt is.

Als je deelneemt aan dit dagprogramma, weet je weer wat voor jou nu echt belangrijk is. Je gaat naar huis met een heldere richting die ertoe doet. Een koers die klopt voor jou. Op deze dag breng je willen en kunnen in lijn.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die wil kiezen voor doen wat klopt, die vanuit zijn essentie wil leven en werken. Mensen die weten dat ze op dit moment niet het juiste werk doen, niet in de juiste rol zitten of niet aan de juiste opdracht werken. Of wanneer je je afvraagt wat een manier is om praktisch te maken wat je van binnenuit in de wereld wilt betekenen.

De aanleiding om hier nu voor in te schrijven kan heel divers zijn, praktisch vanuit de wens voor een verandering in je werk of een behoefte aan een rake verkenning van wat je ervaart als ‘het klopt niet’.

Het programma

Een dag één op één, waarin jouw vraag en verhaal centraal staan. Dat maakt dat wat gebeurt volledig volgt uit jouw wens. Ik zet mijn ervaring en kennis in. Een dagprogramma is meestal een combinatie van gesprek, oefeningen, reflectie en verdieping. Daarbij maken we praktisch wat je deze dag hebt ontdekt, zodat je ermee aan de slag kunt.

Indien gewenst, begeleid ik je na deze dag bij het realiseren van wat je hebt ontdekt.

Facilitators

Suzanne Pepping

Praktisch

Locatie: afhankelijk van je vraag, kiezen we een geschikte locatie waar binnen en buiten gewerkt kan worden

 

 

 

JAARTRAINING AUDICRATIE | Academy of Soulfulness | 1 januari 2020

Samenleven in balans: Een intensive in transformatie van mens en samenleving

Sinds 2019 ben ik verbonden met de Academy of Soulfulness. Deze jaartraining wordt verzorgd door Michaël Derkse. Wanneer je jezelf ziet als pionier en voorloper in de ontwikkeling naar een samenleving die meer in balans is, kun je hier meer lezen over de jaartraining Audicratie.

Startdatum: 1 januari 2020

Meer informatie: www.michaelderkse.com/aanbod/jaartraining

 

 

 

>AANMELDEN

 

Wil je je aanmelden voor een programma? Stuur dan een mail aan s.pepping@hartgroeien.nl of neem contact op met Suzanne Pepping via
06 410 33 704