Selecteer een pagina

AGENDA

 

#DOENWATKLOPT DAGEN III | SPRING EDITION | 21 MAART - 18 APRIL

Op 21 maart begint – volgens de kalender – een nieuwe lente. Misschien herken je dit: als het, zoals de afgelopen dagen, al een beetje lente lijkt, krijgen wij de kriebels. We willen ‘met zonder jas naar buiten’, genieten van dat knisperende gevoel van vers voorjaar. Binnen willen we met de bezem door het huis, al het overbodige wegdoen, de ramen eens flink tegen elkaar open zetten. Letterlijk en figuurlijk: ruimte en lucht creëren voor een frisse (door)start. Meer ruimte, meer lucht, meer impact, in ons huis, in ons werk en in ons leven. Deze lente gaan we dat doen, met tien ondernemende mensen. En jij mag erbij zijn, als je wilt.

De #doenwatklopt dagen zijn exclusief voor ondernemende, ambitieuze mensen uit ons eigen netwerk. Mensen die met grote intentie blijvende impact willen maken op hun wereld. En die willen ervaren dat impact maken bijna vanzelf gaat als je #doetwatklopt. Lees alles over dit programma in de uitnodiging:

Doenwatklopt dagen III

Begeleiding

Suzanne Pepping (van Hartgroeien | Impact die klopt) en Francien van Eersel (van TR-IBU | Native branding)

Praktisch

Locatie: Hotel Bergse Bossen, Driebergen

Data:

#Doenwatklopt dag 1: 21 maart 2019

# Doenwatklopt dag 2: 18 april 2019

Met daartussen wekelijks een mail met een opdracht en in week 3 een individueel gesprek via skype.

Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur

Lees alle informatie hier: Doenwatklopt dagen III

Of meld je direct aan via de mail: s.pepping@hartgroeien.nl of bel Suzanne op 06 410 33 704.

 

 

ONTDEK WAT KLOPT ©| DAGPROGRAMMA 10.00 - 21.00 uur | 26 MAART, 11 JUNI 2019

Ontdek wat klopt voor jou.

Ontdek wat klopt is een programma voor mensen die weten dat ze nu niet op de juiste plek, in de juiste rol, of aan de verkeerde opdracht werken.Of misschien simpelweg op de verkeerde manier. Je mist impact, energie en voldoening. En je weet dat het anders kan.

Als je deelneemt aan dit dagprogramma, weet je weer wat voor jou nu echt belangrijk is. Je gaat naar huis met een heldere richting die ertoe doet. Een koers die klopt voor jou. Op deze dag breng je willen en kunnen in lijn.

Je kiest voor wat er echt toe doet en waar je je talenten in kunt benutten. Je kiest voor doen wat klopt. Niet alleen levert dit impact op. Het geeft ook veel energie en voldoening.

Deze dag laat jou ontdekken wat klopt voor jou. Zodat jij kunnen en willen in lijn kunt brengen en impact krijgt die echt raakt.

Voor wie

Dit programma is toegankelijk voor professionals die (willen) kiezen voor doen wat klopt. Mensen die weten dat ze op dit moment niet het juiste werk doen, niet in de juiste rol zitten of niet aan de juiste opdracht werken. Het knaagt, het schuurt.  Misschien ben je er zelfs letterlijk of figuurlijk ziek van. Je weet dat je eigenlijk meer impact kunt hebben als je echt kiest voor wat ertoe doet. Als dat raakt aan jouw situatie en je wilt daar verandering in, dan is dit programma bedoeld voor jou. Meld je aan via s.pepping@hartgroeien.nl.

Het programma

Het impactmodel van Hartgroeien laat jou ontdekken wat het betekent om willen en kunnen in lijn te brengen. In verschillende programma onderdelen onderzoek je wat jij wilt en kunt en wat er nodig is om beide in lijn te brengen. Een intensieve dag waarin jij ontdekt wat klopt voor jou en aan het roer gaat staan.

Na een half jaar oogst je met de groep wat jij op deze dag in gang hebt gezet.

Facilitators

Suzanne Pepping –  Oprichter en eigenaar van Hartgroeien, met een eigentijdse visie op groei.

Praktisch

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven

Data:

26 maart 2019, terugkom middag in oktober

11 juni 2019, terugkom middag in december

Tijd: 10.00 uur tot 21.00 uur. 

 

 

DOEN WAT KLOPT DINER | MEI 2019

Ambities realiseren… ‘met je hoofd in de wolken én je voeten op de grond’. Trouw zijn aan je missie én bereid zijn om te leren. Je soms vreselijk kwetsbaar voelen en tegelijkertijd waanzinnig krachtig. Focus houden en meebewegen met wat er onderweg gebeurt. Als je vol ambitie ergens aan werkt, kom je dit allemaal tegen.

In mei is het #doenwatklopt Diner met als thema ‘realiseren van ambities’. Een inspirerende en verdiepende middag en avond voor mensen die vol ambitie werken aan wat klopt. Hoe mooi is het dat dit diner ook de opening van het nieuwe kantoor van Hartgroeien is!  Meer informatie over programma en datum volgt eind maart.

Programma:

16.00 uur Interactief middagprogramma o.l.v. Suzanne Pepping over het realiseren van ambities.

18.30 uur: Diner. Het diner is een verdieping op het middagprogramma en een gelegenheid elkaar nader te leren kennen.

Deelnemers

Wil je je alvast aanmelden? Mail naar s.pepping@hartgroeien.nl Wil je op de hoogte blijven van het programma? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via s.pepping@hartgroeien.nl.

Praktisch

De praktische details (locatie en investering) worden in februari bekend gemaakt.

Locatie: Doorn

Tijd: 16.00 uur – ca. 20.00 uur

 

 

DOEN WAT KLOPT INDIVIDUEEL | 2019

Doen wat klopt – Individueel is voor mensen die weten dat er meer uit hun werk en uit zichzelf te halen is. Omdat je weet dat je je talenten niet optimaal benut, nog niet helemaal op de juiste plek of in de juiste rol zit. Doen wat klopt zorgt ervoor dat jij gaat werken met energie, voldoening en impact. Je krijgt inzicht in je talenten en in waar werk voor jou om draait. Wat je écht wilt bijdragen in je werk en je organisatie. Met de helderheid over wat je KUNT en wat je WILT, kun je keuzes maken. De impact van DOEN WAT KLOPT – INDIVIDUEEL is dat je deze keuzes ook daadwerkelijk maakt en verandering realiseert.

Dit programma start met een intensieve middag waarin je tot de essentie komt van wat je wilt en wat nodig is. Daarna focus je op het realiseren van deze verandering in je werkpraktijk. In vijf werksessies werken we aan jouw doel. Tussen de sessies krijg je individuele opdrachten. Je vraag benaderen we vanuit de Hartgroeien visie: het in lijn brengen van wat je kunt met wat je wilt. Zodat je doet wat klopt. De impact van het traject vergroten we in een speciaal oogst moment waarin je de impact evalueert, presenteert en bekrachtigt.

Als jij bereid bent om te kiezen, beloof ik je dat je echt een bijzonder impactvol programma krijgt.

Voor wie

Voor ambitieuze mensen die weten dat ze meer uit zichzelf kunnen en willen halen.  

Praktisch

Data: individueel af te stemmen.

Locatie: in Doorn of op je eigen werkplek

DOEN WAT KLOPT MET TEAM & ORGANISATIE | IN COMPANY

Ambities willen realiseren, dat is de essentie van het ontstaan van samenwerking. Jij kunt iets, wat ik niet kan en andersom. En samen realiseren we iets wat we apart van elkaar niet konden. Het geheim achter succesvolle samenwerking is het in lijn brengen van willen en kunnen van alle samenwerkingspartners. Stel je voor wat er dan gebeurt, dat is magisch.

Voor teams en organisaties met de ambitie om maximale impact te realiseren, maken wij programma’s op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail Suzanne Pepping: s.pepping@hartgroeien.nl of bel haar: 06 410 33 704.

Alles verandert als je kiest voor doen wat klopt

 

 

 

>AANMELDEN

 

Wil je je aanmelden voor een programma? Stuur dan een mail aan s.pepping@hartgroeien.nl of neem contact op met Suzanne Pepping via
06 410 33 704