Selecteer een pagina
Suzanne Pepping

Suzanne Pepping 

Suzanne richtte Hartgroeien op in 2011. Ze  begeleidt mensen en organisaties om wezenlijke ambities te realiseren. Dat begint met het kennen van je ware verlangens, wensen en doelen. Daar is de toegangspoort naar een onuitputtelijke bron van bezieling en focus. Vervolgens handen en voeten geven aan je ambitie met de unieke kwaliteiten die je als mens, team en organisatie bezit, is de sleutel naar impact. Met kennis van talentontwikkeling, bedrijfswetenschappen en de kracht van haar intuïtie, brengt Suzanne jou in beweging naar impact die raakt.

Haar motto is ‘alles verandert als je kiest voor doen wat klopt’.

Suzanne Pepping

Francien van Eersel | Eigenaar TR-IBU

Francien is eigenaar van TR-IBU. Samen met Suzanne begeleidt ze o.a. de #doenwatklopt Dagen. Een samenwerking die klopt.

Francien helpt ondernemers met het creëren van een sterk en authentiek merk. Native is Engels, en betekent: inheems, van nature. Francien is dan ook een groot pleitbezorger een merk van binnenuit te bouwen. Het is de enige manier: het zijn de natuurlijke voorkeuren, onbewuste kwaliteiten en impliciete overtuigingen die het succes van een ondernemer en zijn/haar business verklaren. Native Branding gaat over aantrekkingskracht op diep emotioneel niveau, en maakt gebruik van kennis uit de psychologie, culturele antropologie en sociologie.

De Wijze Raad
De Wijze Raad is het advies- en inspiratie orgaan van Hartgroeien. Drie tot vier keer per jaar is er een ontmoeting tussen Suzanne en de drie mensen die de Wijze Raad vormen. Zij adviseren en inspireren over de groei van Hartgroeien. Deze mensen weten wat het betekent om te doen wat klopt. Zij hebben ervaring, kennis en kunde die ze op eigen wijze delen met Hartgroeien. Vanuit het hart en de bedoeling, praktisch en strategisch.

Ingrid Schrijner
Ingrid ondersteunt bij de administratie & boekhouding van Hartgroeien.